DIY: Penjador amb animals de plàstic | Perchero con animales de plástico

Aquest és un DIY força famós que corre per internet. Es veu que també el van fer al programa “Ja t’ho faràs” de TV3 (si voleu veure el vídeo cliqueu aquí), però jo no ho vaig veure per la tele, l’havia vist abans en aquest blog i em va encantar… Per internet en trobareu molts d’altres.  Jo m’he animat a fer-lo i vull explicar-vos com, i ensenyar-vos el resultat!

penjador aprop MATERIAL:

– Animalets de plàstic. Podeu utilitzar els que corrin per casa, reciclar-los o comprar-ne de nous. És millor que siguin durs i estiguin plens per dins (jo no en vaig trobar).

-Llistó de fusta a la mida que us agradi o, com he fet jo, penjador de fusta molt senzillet comprat

– Cola extra-forta i massilla (si els animals estan buits per dins)

– Cúter o ganivet que talli força

– Cargols, taps i trepant

penjador animals PASSOS A SEGUIR:

1. Decapitar els animals a la mida que es vulgui, podeu agafar només el cap o mig cos, com us agradi. Fins i tot he vist agafar els culs, hehehe, que també queda xulo.

IMG_9647.JPG

IMG_9646.JPG

IMG_9649.JPG

2. Si són buits per dins, emplenar els caps amb massilla i deixar assecar fins que quedi dur. Un cop seca la massilla, llimar perquè quedi llis i recte

penjador penjador 2 3. Treure els poms del penjador i enganxar els caps dels animals al lloc que es vulgui, amb la cola extra forta. Apretar fort una estona. Deixar assecar del tot la cola.

IMG_9651.JPG penjador 3 penjador 4 penjador 5 penjador peus 4. Clavar els caps a la fusta amb els cargols.

penjador 6 penjador 7 5. Clavar el penjador a la paret, a la mida que es vulgui, i ja està!

penjador 9 penjador conjunt bo Us agrada? Com veieu, la idea ha sigut posar una banqueta i un penjador perquè en Roger tingui totes les seves sabates i jaquetes a mà, i ell mateix s’agafi les coses i les guardi. Us animeu a provar-ho? Si jo he pogut vosaltres també! Perquè és la primera vegada que agafo “el taladro” (en català correcte, trepant) i faig un forat a la paret, hahaha! Nunca es tarde 😉

Pels mandrosos, informo que a Zara home kids trobareu aquest model tot en blanc. Captura de pantalla 2014-08-10 a les 21.51.27Fins la propera!


Este DIY es bastante famoso por internet. Se ve que también lo hicieron en el programa  “Ja t’ho faràs” de TV3 (si queréis ver el vídeo está aquí), pero yo no lo vi por la tele, lo descubrí en este blog y me encantó… Por la red encontraréis muchos. Yo me he animado a hacerlo y os quiero explicar cómo, y enseñaros el resultado, of course! 

MATERIAL

– Animalitos de plástico. Podéis utilitzar los que tengáis por casa, reciclarlos o comprarlos nuevos. Es mejor que sean duros y estén rellenos por dentro (yo no los encontré)

– Listón de madera a la medida que desees o, como hice yo, perchero de madera sencillo comprado. 

– Cola extra-fuerte y masilla (si los muñecos estan vacíos de dentro) 

– Cúter o cuchillo que corte mucho. 

– Tornillos, tacos y taladro

PASOS A SEGUIR

1. Decapitar a los animales a la medida que quieras. 

2. Rellenar las cabezas con masilla y dejar secar hasta que la masa esté dura del todo. Limar las imperfecciones para que quede bien liso

3. Sacar los pomos de madera y pegar las cabezas en el sitio correspondiente con la cola extra fuerte. Apretar un poco y dejar secar completamente

4. Atornillar las cabezas en la madera

5. Colgar el perchero donde más os guste! Y ya está!!!

¿Os gusta? Como véis la idea ha sido poner una banqueta y un perchero en el recibidor de casa para que Roger tenga todos sus zapatos y sus chaquetas a mano, y él mismo se pueda coger las cosas y guardarlas. Os animo ha probarlo! Si yo he podido vosotros tamibén! Porque es la primera vez que cojo el taladro y hago un agujero en la pared, en serio! Jajaja. Nunca es tarde 😉 Para los perezosos/as, informo que en Zara home kids encontraréis un modelo parecido todo pintado de blanco.

Hasta la próxima!!!

Deixa un comentari